top of page
 • Hoeveel kost het om een pop te huren voor 1 dag?
  Prijzen zijn afhankelijk van welke type en formaat pop, prijzen varieeren tussen de €40,- en €50,- per dag. Onze prijzen zijn gebaseerd op zelf afhalen op de avond voor de gewenste datum na 19:30. Avond na de gereserveerde datum dient u hem terug te brengen voor 19:15. Uiteraard is het bezorgen en opzetten van de pop ook mogelijk, dit doen wij tegen een kleine vergoeding, afhankelijk van de locatie.
 • Kun je de poppen makkelijk vervoeren?
  De poppen kunt u makkelijk vervoeren door middel van een draagtas. Deze draagtas is zo groot als een sporttas(voetbaltas), Hierdoor is het mogelijk om het in iedere auto te vervoeren. Hij weegt inclusief de blower +- 15 kg
 • Hoelang duurt het opzetten van een Abraham of Sarah pop?
  Het opzetten en afbreken van de opblaaspoppen is erg eenvoudig. Advies is om met 2 personen de pop te plaatsen en af te breken. Het opzetten duurt dan ongeveer 10 a 15 minuten. De pop word doormiddel van de meegeleverde blower constant opgeblazen. U dient hiervoor een haspel of verlengsnoer in een geaard stopcontact te gebruiken (haspel word niet meegeleverd, maar is wel mogelijk om mee te leveren). U steek de slurf van de pop op de blower, controleer of de rits van de pop goed dicht zit en zet de schakelaar van de blower aan. Doormiddel van scheerlijnen en de meegeleverde haringen zorgt u ervoor dat de pop stevig bevestigd is.
 • Hoe kan ik betalen?
  U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Het is mogelijk om dit contant, per Tikkie, via een factuur en op locatie per pin het bedrag te voldoen.
 • Op welke plaatsen zetten jullie de poppen en springkussen op?
  Ons werkgebied is voornamelijk regio Zeeuw-Vlaanderen. Het plaatsen van ons springkussen in gemeente Terneuzen en Hulst doen wij kosteloos. Voor andere gemeentes/plaatsen vragen wij een reiskostenvergoeding, afhankelijk van het aantal kilometers. Voor de Abraham, Sarah en geboorte-poppen staat hier een vaste vergoeding voor, afhankelijk in welke plaats dit opgezet moet worden, u kunt van deze optie gebruik maken door in een van de laatste stappen via reserveren de optie levering bij te boeken.
 • Ze geven slecht weer af, hoe nu verder?"
  Bij ons kunt u tot 48u van te voren kosteloos annuleren. Ons springkussen zit een dak op waardoor ze lichte neerslag aan kunnen. Onze poppen kunnen tegen lichte neerslag en wind. Het is belangrijk dat de haspel op een geaard stopcontact aangesloten. Uiteraard is het ook van belang dat de scheerlijnen goed gespannen staan zodat de pop tegen een windvlaag bestand is. Belangrijk is wel dat de volgende dag de pop (liefst op een natuurlijke manier) gedroogd word.
 • Hebben jullie ook speciale tarieven voor langer dan 1 dag huren?
  Wij maken graag een scherpe prijs voor u als u van plan ben langer dan 1 dag te huren. U kunt ons via de mail of telefonisch ( 0623218463 ) benaderen ook is het mogelijk om via de website het contact formulier of via de chat contact met ons op te nemen.
bottom of page